PRX-T33 är en revolutionerande behandling inom biorevitalisering som arbetar hudföryngrande och anti-aging. Den är nålfri och skapar minimalt med synlig negativ påverkar på huden vilket gör att du slipper det som kallas ”down-time” direkt efter din behandling. Den ger en djupgående effekt som både ger omedelbara samt långsiktiga resultat. PRX T33 är en Medicintekniskt klassad produkt (CE-märkt klass I) med internationellt patent.
 
Behandlingen kan utföras året om på alla hudtyper/hudtoner och kan även kombineras med andra behandlingar tex Dermapen för att optimera effekten. Detta i kombination med dom fantastiska långsiktiga resultaten gör att denna behandling snabbt ökat i popularitet
 
 
PRX-T33 gör följande:
 
·       Reducerar rynkor och fina linjer
·       Stimulerar hudens egen kollagenbildning
·       Skapar djup återfuktning och glow i huden
·       Återskapar hudens fyllighet
·       Reducerar ärrbildning
·       Jämnar ut hudtonen
·       Ökar cellförnyelsen
 
 
Behandlingsområden:
 
·       Ansikte
·       Hals
·       Dekolletage
·       Händer
 
 
Behandlingen utförs som kur om 4-6 behandlingar med 7-10 dagars intervall för bästa resultat, men även efter första behandlingen syns en märkbar skillnad på huden och den känns plumpad och föryngrad. Många beskriver behandlingen som ett mellanting mellan fillers och kemisk peeling. Rekommenderat underhåll sker med ca 2 månaders intervall för att bevara resultat och upprätthålla aktiv vävnadsstimulering.
 
Hur går en behandling till?


Vi tvättar ansiktet och avlägsnar make-up. Sedan appliceras lager av PRX-T33 och masseras in med ett stadigt tryck. Den ligger på några minuter, beroende på reaktion av huden och avlägsnas sedan med vatten. Vi avslutar med en lugnande, vårdande kräm. Efter behandlingen är huden i ett aktivt tillstånd. För att behandlingsförloppet ska upprätthållas aktivt är det viktigt att försätta vävnaden i optimalt tillstånd. Hudens PH-värde måste bevaras sänkt och barriären måste upprätthållas. Efter behandlingen får du med dig produkter hem som fortsätter att förstärka resultatet av din behandling. Dessa används i 6-7 dagar efter din behandling.
Man bör ej applicera smink 24h efter avslutad behandling. Till skillnad från många andra anti-aging behandlingar blir huden ej mer solkänslig av PRX T33 vilket gör att den även lämpar sig väl året om.
 
Du kan INTE göra en PRX-T33 behandling vid:


·      Graviditet och amning
·      Herpes i behandlingsområdet
·      Benägenhet att utveckla keloider och/eller hypertrofisk ärrvävnad
·      Nyligen ( > 6 mån) gjorda kirurgiska ingrepp i behandlingsområdet
·      Bakteriell infektion
·      Atopisk dermatit
·      Väldigt känslig hud
·      Immunnedsättande och blödarbenägna sjukdomar
·      Familjära anlag att utveckla postinflammatorisk hyperpigmentering
 
Tänk även på att:


-Sluta med mycket aktiva produkter tex retinol ca 14 dagar innan du påbörjar din kur.
-Känslig hud kan bli röd. Rodnaden försvinner efter några timmar
-Hud som har ett mycket tjockt hornlager kan uppleva kraftig flagning efter den första behandlingen. Detta kan pågå i 2-3 dagar, området behandlas med fuktgivande kräm.
 -Undvika solen i  48 tim efter behandlingen.
 -Ej träna samma dag
 -Använda solskyddsfaktor

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.