Use $item["id"] for 19
Use $item["header"] for LJUSBEHANDLING MOT ACNE | 30 minuter 500 kr
Use $item["description"] for

Med PhotoNovas Stimolux ljusbehandling erbjuder vi en intressant metod när det gäller att föryngra vår hud, en metod som involverar kroppens egna celler. Ljusbehandlingen är en effektiv och skonsam behandling som finns i två olika varianter: Rött ljus som föryngrar trött hud och blått ljus som används vid behandling av lindrig till svår acne.
PhotoNovas Stimolux blåa ljus är ett rent blått ljus som används vid behandling av lindrig till svår acne.
Acne är en av världens mest vanliga hudåkommor. Acne drabbar 90% av befolkningen före 24 års ålder och mer än 50% har kvar problemet efter 25 år. Vuxenacne, från 24-44 år, har visat sig vara vanligare bland kvinnor än män. Man får inte acne pga dåliga kostvanor. Acne utvecklas när det blir en ökad talgproduktion i hårfollikeln. Det blir då en ansamling av döda hudceller som täpper till follikeln. Kroppens respons blir inflammation och en ökad rödhet i huden – acne.

Propioni Bacterium Acnes som orsakar inflammationen, producerar en naturlig kemikalie, Poryphyrins, som är känslig för ljus på olika våglängder. När man stimulerar dessa kemikalier neutraliseras bakterierna, vilket innebär att inflammationen försvinner. Det blåa ljuset stimulerar kroppens naturliga produktion av dessa kemikalier. Därmed kan man få bukt med bakterierna som orsakar acne.

Behandlingen skadar inte huden utan arbetar i synergi med hudens naturliga läkningsprocess.Ljuset är säkert och skonsamt mot huden och genererar ingen värme. Ljuset förebygger den naturliga läkningsprocessen i kroppen. Dock bör man använda glasögon för att skydda ögonen under behandlingen.

Optimalt resultat kan man se mellan 4-8 veckor efter behandling. Ljuset stimulerar den naturliga läkningen som fortgår efter det att ljuset stängts av.
Bästa resultatet uppnås vid en kur, där du går 2 ggr/vecka i 5 veckor.

I behandlingen ingår rengöring, ljusbehandling 20 min samt avslutande produkter.

Tid: 30 min
Pris: 500 kr

BOKA


Use $item["Sort"] for 7

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.